secretaris@ecscn.nl

Cocker Spaniel Fun Dag

Engelse Cocker Spaniel FUNdag 2018
Na jaren was het dan eindelijk weer zover: een Cockerdag, georganiseerd door de ECSCN. Al ruim van te voren had het bestuur en met name Petra van Wouw veel werk verzet om deze dag te doen slagen. Er was met de KV Nieuwegein geregeld dat we op het veld allerlei spelletjes konden doen. Die dag was er nog een rasvereniging aanwezig, de Tibetaanse Terrier Club en met hen zouden we samen diverse spellen doen. Er werden kraampjes met leuke cockerspullen geregeld. De trimdemonstratie zou verzorgd worden door Natasja Timmermans en er was een puzzelspeurtocht in elkaar gezet. Het aantal aanmeldingen liep gestaag op naar ruim 50  Cockers!
Maar toen kwamen de weerberichten…..donkere wolken met veel regen werden voorspeld. In de week voor de Fundag gaf dat behoorlijk wat hoofdbrekens, want wat gaan we doen? De kantine van de KV was te klein voor zoveel honden en mensen.
Petra belde naar de Gemeente van Nieuwegein en die had een oplossing: bel naar sporthal ’t Veerhuis, daar mogen honden naar binnen. De kosten van deze hal waren vier keer zo hoog, maar het alternatief (geen fundag), daar wilden we niet aandenken!
Dus werden alle zeilen bijgezet, via Facebook, mailtjes en de website werd aangekondigd dat de Fundag naar een andere locatie was verhuisd.
Dat we daar goed aan hadden gedaan bleek wel op de dag zelf: het water bleef buiten stromen, maar wij zaten droog binnen. De hal was groot, de mensen en de honden hadden plezier en er waren maar een paar afmeldingen.
Kortom: een geslaagde dag die zeker een vervolg gaat krijgen!

 

 

https://www.oypo.nl/B68EE2BBC9D30AE4