Cocker Spaniel Fun Dag

Op 23 sepember a.s. organiseert  de ECSCN een Cocker Spaniel Fun Dag. Deze dag is voor alle Engelse Cocker Spaniels, ook voor niet-leden van onze club.

We maken deze dag gebruik van het terrein van de KV Nieuwegein.
Galecopperzoom 3, 3437PJ te Nieuwegein

Op deze dag is er ook een fundag voor de Rasvereniging Tibetaanse Terriers. De beide clubs hebben overlegd en besloten dat er een aantal leuke dingen samen gedaan kunnen worden.

Wat kunt u verwachten? De dag start om 10.00. U kunt een kopje koffie nuttigen, de hond uitlaten en bekenden ontmoeten. Vanaf 10.30 begint het echte programma. We gaan de ingeschreven honden en baasjes verdelen in twee groepen. De ene groep gaat deelnemen aan een aantal behendigheids-spellen. Hierbij is de samenwerking met de hond natuurlijk heel erg belangrijk. We maken het niet te moeilijk en het is geschikt voor alle leeftijden, zowel van de hond als het baasje.

De andere groep gaat langs een aantal demonstraties. Er wordt o.a. uitleg gegeven over hoe de vacht van de Cocker Spaniel goed te onderhouden en wat te doen om vlooien en teken te voorkomen. Op dit moment zijn we nog bezig om een EHBO instructie te organiseren.

Er zal een fotograaf aanwezig zijn die sfeerfoto’s maakt, maar ook een fotoshoot kan doen met bijvoorbeeld aanwezige ouders of broertjes en zusjes van uw hond. Deze foto’s kunt u later bestellen.

Ook kunt u uw hond laten keuren/beoordelen door een deskundige. U krijgt hiervan een leuk verslag.

Tevens is er een puzzeltocht buiten het terrein om. Deze kunt u volgen terwijl u de hond uitlaat.

We hebben leuke goodiebags voor de deelnemers en natuurlijk een prijs voor de hond die het beste presteert bij de spelletjes.

Er zullen ook een aantal leuke stands staan waar u spulletjes voor uw hond kunt aanschaffen.

De lunchpauze is om 12.30 en om 13.30 vangt het tweede blok aan waarbij de groepen gewisseld worden. Deed u ’s morgens mee met de spelletjes dan gaat u nu naar de demonstraties en andersom.

Wij hopen dat u aanwezig zult zijn op deze leuke dag.
Om de kosten voor de club wat te beperken vragen we een kleine bijdrage van 5 euro per hond (bankrekeningnummer NL34RABO0115366199 t.n.v. de ECSCN).

Voor vragen kunt u contact opnemen met pr@ECSCN.nl

 

Cocker Fundag