secretaris@ecscn.nl

Kalender – foto- wedstrijd

Het is weer tijd voor de Kalender wedstrijd!

Vorig jaar hadden we een hele leuke kalender 2021 kunnen maken. Er waren helaas niet voldoende foto’s ingezonden om er een echte wedstrijd van te maken.

Vandaar mijn oproep in deze Cocker Gazet. Maak leuke foto’s van uw Cocker Spaniel en stuur ze in naar pr@ecscn.nl . We hopen er heel veel te ontvangen. Het bestuur maakt dan een voorselectie die in de Cocker Gazet van oktober als wedstrijd geplaatst wordt. De 12 foto’s met de meeste stemmen komen dan in de kalender van 2022.

Hoe leuk is het om een kalender aan de muur te hebben met je eigen hond(en)!

Er zijn wel een paar voorwaarden aan de foto’s.

  • Maak ze in landscape formaat. Dat doe je door je toestel horizontaal te houden. De kalender is nl. in de breedte. Op de andere manier kan ook, maar de foto wordt dan wel kleiner met witte vlakken ernaast. En dat is natuurlijk niet zo mooi.
  • Sla de foto in een groot formaat op, minimaal 1Mb. Let op, want vaak worden foto’s met een mobieltje gemaakt en die zijn niet altijd groot genoeg voor een kalender (leuk op social media maar qua pixels niet groot genoeg om af te drukken).
  • Er mogen geen professioneel gemaakte foto’s meedoen. Het is een kalender voor en door leden. Ja, je moet lid zijn van de club om je zelfgemaakte foto’s in te sturen.
  • Per inzender mogen er drie foto’s worden ingezonden.
  • Inzenden kan tot 15-10-2021

Dus…, leg je lieve Cockertje zoveel mogelijk vast op de foto de komende weken. Natuurlijk mogen ook de leukste herfst en kerstfoto’s ingestuurd worden om kans te maken!

 

 

 

 

 

 

Niet zo

 

 

 

 

Maar zo!