secretaris@ecscn.nl

Strandwandeling 17-2-2019

Wat hebben de deelnemers genoten op zondag 16 februari jl.!
Het was een prachtige dag, met volop zon. De temperatuur steeg boven de 13 graden uit, er was weinig wind en dat half februari!

Al om half elf verzamelden de eerste Cockers en baasjes op het parkeerterrein en al snel werd het een grotere groep. Uiteindelijk hadden we 18 Cockers, een klein ander (ras)hondje en een oude Golden Retriever. Het aantal mensen schat ik op 25, want halverwege zijn er een paar terug gewandeld in verband met de leeftijd.
Om 11 uur trokken we richting de vuurtoren van Ouddorp. We hadden het strand bijna voor ons zelf en de honden genoten zichtbaar van de ruimte. Ook de zee was zeer aantrekkelijk voor een aantal, want ze sprongen en renden er vrolijk in. Ik heb maar niet nagedacht over de temperatuur van het water….

Na een goed uur gewandeld te hebben keerden we weer om richting Beachrestaurant ’t Gorsje. Daar arriveerden we rond 13 uur en konden we plaatsnemen op de voor ons gereserveerde stoelen. Er werd nog gezellig nagepraat en genoten van een drankje en een hapje. Daarna ging iedereen weer huiswaarts. Mijn complimenten trouwens voor iedere deelnemer, sommige hebben zelfs twee uur gereden vanuit Limburg om mee te kunnen doen.

Op de Facebook-pagina van de club staan heel  veel foto’s: www.facebook.com/ECSCN

Wanneer en waar  is de volgende wandeling? Dat zullen we binnenkort via de site en Facebook laten weten. Wandelt u ook (weer) mee?