secretaris@ecscn.nl

Clubmatch 2019

Zondag 30 juni 2019

Kampioenschaps Clubmatch met dubbel CAC en titel Clubwinnaar 2019

Het ziet er naar uit dat het weer ons gunstig gezind gaat zijn voor de KCM. De weersvoorspelling geeft aan dat, na nog een warme dag op zaterdag, de temperatuur op zondag in Delft rond 22 graden zal zijn. Dit zou ideaal zijn voor een buitenshow. Uiteraard blijven wij de voorspellingen nauwgezet volgen.
Voor de zekerheid zal, zoals gebruikelijk, bij de ingang van de ring een partytent staan zodat men eventueel in de schaduw kan wachten en bovendien nog een grote partytent worden geplaatst waar honden kunnen wachten die wel in de ring moeten zijn maar nog niet aan de beurt zijn.
Het is aan te raden voor de zekerheid koelmateriaal voor de hond(en) mee te nemen; bijvoorbeeld een koelmat, koelhalsband of ventilator voor aan de bench. Water is, uiteraard, in ruime mate aanwezig.

Nog even dit: het zal hopelijk overbodig zijn maar: laat geen hond(en) in de auto, ook niet met een raampje open en ook niet voor ‘maar 10 minuten’. Houdt er rekening mee dat het ook bij 22 graden in een auto in de zon al heel snel oploopt naar 30 en ver daarboven. Wij zijn voornemens hierin een ‘zero tolerance’ beleid te voeren. Dat wil zeggen dat mocht dit toch gebeuren de betreffende eigenaar van deelname aan de clubmatch zal worden uitgesloten.

Graag tot zondag !

rozet
Keurmeester: David Shields (UK)

Adres: Kynologenclub Delft e.o., Tanthofdreef 10, 2623 EX Delft
Aanvang: 10.00 uur
Einde: ca. 16.00 uur

Prijzen:
Tijdens de kampioenschapsclubmatch zijn prijzen te winnen. Zo ontvangt elke winnaar per klas een prijs, maar zijn er ook prijzen voor Beste Jongste Pup, Beste Pup, Beste Junior, Beste Teef, Beste Reu, Beste Veteraan, Beste Koppel en Beste van het Ras.

Misschien wilt u een van deze prijzen sponsoren? Dat kan! Ook kunt u een persoonlijke prijs ter beschikking stellen, met de naam van uw kennel erop. Laat het ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Neem contact op met Annelies van Steenbergen: clubmatch@ecscn.nl

Kosten:
1e hond: € 37,50
2e e.v. hond: € 30,00
Jongste puppieklas/Puppieklas: € 22,50
Koppelklas: € 7,50

Bent u lid van de ECSCN? Dan ontvangt u per ingeschreven hond 2,50 euro korting. U betaalt dan voor de eerste hond 35,00 euro, voor elke volgende hond 27,50 euro, voor een jongste pup en/of pup 20,00 euro en indien u voor de koppelsklas inschrijft 5,00 euro.
U dient op het inschrijfformulier aan te geven of u lid bent.

Sponsor:
SanaVesta – Kronch –  Nature Dogfood

Betaling:
Het inschrijfgeld dient gelijk met het opsturen van dit formulier te worden overgemaakt naar:
NL34RABO0115366199 t.n.v. ECSCN te Naaldwijk o.v.v. (please mention):

“KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH 2019”

Bank transfer: BIC : RABONL2U
IBAN: NL34RABO0115366199

 

INSCHRIJVING SLUIT OP 13 JUNI 2019 23.00 UUR